onsdag 15 april 2009

Årets match!

Igår möttes Chelsea och Liverpool i Champions Leauge-returen på Stamford Bridge. Såg du inte? Då missade du tidernas match. Det är bara att beklaga.



Liverpool var tvungna att göra 2 mål på Chelsea hemma, efter 1-3-förlust på Anfield Road i den första kvartsfinalen - det gör man inte utan vidare, särskilt inte om världens bästa spelare är avstängd och sitter på läktaren - a precis, Steven Gerrard. Redan efter 20 minuter stod det 0-2 dvs. Liverpool hade gjort två snabba(!!), och det var match igen. Sen började det. Pang pang, och det stod plötsligt 2-2. Men Liverpool reste sig och slog in 2-3. Sjukt bra spel och målchans i var och vartannat anfall. Matchen slutade 4-4, och 11 röda stackare gick av Stamford Bridge med sänkta huvuden. Jag led med dem och alla fans världen över. En helt makalös kvartsfinalomgång, men ändå utslagna ... Ibland är fotbollen så grym, så grym ...

Ikväll 20.45 är det Villarreals tur att ta klivet ur turneringen, men förhoppningsvis inte efter en lika makalös nagelbitare - det klarar inte mitt hjärta.

» Se highlights från matchen på viasat.se

Läs Simon Banks webbkrönika på aftonbladet.se
» Champions Leagues 10 galnaste matcher
Share/Save/Bookmark

Inga kommentarer: