söndag 3 maj 2009

Härliga lördag, förutom dåre i korvkön

Lovely Sunday! Vaknar sent efter en härlig kväll hemma hos syster, Jeppe, Sigge & Stella. Mackan & Fredrik gästade huvudstaden med sköna kompisen Jessica.

Bartender Mackan blandade sommardrinkar, som dracks i makligt tempo, eh nåja. Efter en toppenkväll hamnade vi på ett ställe som ska va schysst, men där jag aldrig tidigare satt min fot - av förklarliga skäl, uppenbarligen. Det börjar på A och slutar på mbassadeur. Not my bag - at all. Där var många av typen "Kolla på mig, jag är gymfräsch, nykammad och ett riktigt kap". *hulkar av illamående*

Icke desto mindre var det en fantastisk kväll! Det enda smolket var muppen vi stötte på när taxin stannade utanför Mc Donalds, och jag sprang in för att handla med mig årets dyraste Take Away. Tänk taxameter.

När personen framför mig precis gjort sin beställning, kom ett inspel från höger: en tvärhand hög Mulle Meck skymtades i ögonvrån.
- Fyra hamburgare att ta med.
Jag stod helt mållös, i dubbel bemärkelse, och stirrade på seriefiguren bredvid mig. Jag var nära att nypa både honom och mig själv i armen för att förvissa mig om att det var på riktigt - att han var på riktigt. Det var osannolikt.

Han tittade upp med ett snett leende, och jag sa:
- Du måste skämta.
- Nej, vadå, svarade Mulle. Jag beställde för länge sen - jag ska bara hämta.

Den stackars fjuniga tonåringen bakom disken såg lika oförstående ut som jag. Då kapitulerade Mulle med orden:
- Ja, heter det inte Fast Food? Hehe.
- Jo, men jag kan andra ord på F som bättre skulle beskriva den här situationen.

Arrrgh#¤&/"#%/(!#&!

Det finns verkligen riktiga spånhuvuden där ute. Ibland lyckas man glömma, men bara för en kort stund - de är några stycken.
Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

Anonym sa...

såna typer ska man bara nita!!!!!
W

y_. sa...

Ja, eller så är det att ödsla för mycket energi på idioti.

Camilla sa...

jävligt irriterande!