söndag 7 juni 2009

Sörensen krossade den blågula VM-drömmenDet såg ju så ljust ut. Danmark hade många av sina nyckelspelare borta, och vi såg starka ut på papperet. Vi var hoppfulla. Denna så viktiga måste-match såg inte så skrämmande mörk ut ändå. Och så hade vi ju Zlatan - nybliven skyttekung i topplaget Inter. Det kunde ju inte bli annat än succé. Jag spelade en 50-lapp på minst ett Zlatan-mål i matchen. Någon oddsade 4-0 till Sverige.

I elfte minuten fick Sverige straff, och vi blev än mer segervissa. Miss av Källström (och av tv-kanalen som tyckte det var en bättre idé att flasha sin logga än att visa målet i realtid.)
Sedan en riktig prakttavla - en taffeltoffel av Micke Nilsson, som serverade en helt ren dansk, som bara behövde sätta dit en bredsida.

Sedan en fantom i Danmarks mål. Han tog ALLT - Sörensen tog ifrån oss vår chans att nå VM.

I andra halvlek många chanser, men inga mål - och så vinner man ju inga matcher.
När slutsignalen gick satt många av våra mest inbitna fans kvar på läktaren med böjda huvuden.
Tv-kameran fångade en leende Lagerbäck då han tackade Danmarks förbundskapten Morten Olsen för en god match - en leende förbundskapten för ett landsslag som just förlorat slaget om en VM-biljett. Det säger ganska mycket om vilken inställning han för vidare till spelarna. Vi behöver mer jävlaranamma! Nu är det dags för herr Flanell (Lagrell) att riva kontraktet och gå vidare i livet, och med sig ska han ha Lars-Roland, om de så måste släpas ut. De har suttit ALLDELES för länge.

Rensa!

Till sist den ständiga frågan: Varför startar inte Sebastian Larsson? Det är helt obegripligt!

Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

mom sa...

Bra rutet, nå'n jä..a ordning får det vara. Hoppas ni mår bra idag. Kram

y_. sa...

Tack för igår, söta mamma och pappa! Z känner sig inte frisk, men jag mår bra - har tvättat och plockat här hemma idag.
Jag hjälper dig så gärna att fixa mailadress osv.
Puss & Kram

Mikaela de Ville sa...

Nu kan ju jag inte alls fotboll, men... vad fasen gjorde dom i lördags egentligen? Och är inte Kim Källström aningens överreklamerad? Och sexans logga mitt i straffen, haha - jag kunde inte låta bli att skratta. HUR kan man göra en sån miss?
Kram!