tisdag 14 juli 2009

Filmtips någon?

Lustigt egentligen. Satt ute på balkongen i mindre än 5 min med sol i nuna och sinne. Solen ersattes av det största åskmoln världen har skådat. Jag återvände in i stugvärmen. Från ljust till mörkt på så kort tid - och humöret påverkas vare sig man vill eller inte.

Idag ska jag flänga runt i ärenden på stan, åka till jobbet en kortis och sen ... film? A kanske. Någon särskild man ska se? Förutom de jag nyligen sett: Revolutionary Road (5), The Wrestler (3-) och Seven Pounds (3).

Mackan rekommenderade INTE Fingerprints - gillar förresten inte skräckisar ...

Nå, vad ska man se?
Share/Save/Bookmark

6 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Har du sett Burn After Reading?
Om inte så gör Brad Pitt där ett lysande porträtt av en manlig bimbo!

y_. sa...

Ja, den har jag sett, men inge' bra. Inte min bag alls. Men visst, jag kan hålla med om att Pitten gör en bra insats.

Anonym sa...

Skräckisar som är så bra, särskilt de som är verkligt overkliga. Då slipper mina hormonstinna tårkanaler drypas utan hålls torra & istället vidöppna. The Cave, Twilight, Saw...är underhållning det. Ciao från någon nära.

Anette sa...

har ju redan tipsat dej om dessa men här kommer de igen: life is beautiful, shine, tigern & snön, crash, amelie från montemartre, big fish, the worlds fastest indian, är ngra gamla godingar som definitivt lyser upp åskmolnen! :)(kanske inte crash förresten, den blir man rätt förbannad av, fast på ett bra sätt!)

Mikaela de Ville sa...

Okej, jag gör ett nytt försök. :o)
Lars & The Real Girl - sjuk humor.
Och om du inte sett Little Miss Sunshine måste du göra det. Underbar!
Och en tredje då... En jag ska se i sommar, som ligger och väntar på datorn är Nick & Norahs Infinite Playlist. Vet inte om den är bra, men har blivit rekommenderad den.
Och ett PS. Nu gillar du ju inte skräckisar, men spanska (tror jag) Barnhemmet är faktiskt rätt bra. Helt befriad från specialeffekter, men läskig ändå.

y_. sa...

"Ciao från någon nära"?! Arrgh, don't do this to me, som är så nyfiken!

TACK för alla tips, jag ska kolla upp vartenda ett av dem. Tack igen, söta ni!