onsdag 22 juli 2009

Sköna gröna Visby

Igår promenerade vi innanför ringmuren dvs. i innerstan hela eftermiddagen. Dagens shopping bestod av en mörkgrå Frank Dandy-tisha och ett schysst armband - ganska tunnt i vitt flätat läder och ett likadant i svart.

När tarmen skrek av uttorkning slog vi oss ned på Bolaget invid Stora Torget, bredvid Domkyrkan, och tog en Heineken på fat resp. ett glas mousserande Rosé. Det var lite småkyligt så jag satt omsvept i en av ställets röda fleecefiltar. När hungern satte in förflyttade vi oss in och beställde en flaska Roodeberg Red, och pilgrimsmusslor resp. sommarsallad med gotländska primörer till förrätt. Varmrätten blev Bouillabaise och kalventrecote. Efterrätt en klassisk chokladtryffel med hallon. Inte dumt alls! Bolaget är ett riktigt bra ställe - rekommenderas å det varmaste.

Mätta och belåtna (läs: proppmätta) gick vi ner till hamnen och tittade på vågorna som piskade mot strandbanken, sedan fortsatte vi till Hamnplan 5 där vi tog in en syrlig och underbart solgul mangodrink. Ikväll är Alcazar där, då bär det naturligtvis dit igen!

Nu till Kallis eller Tofta, vi får se vad Mr Car takes us.

So long!
Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

Anette sa...

man blir inte alls avis... ;)