söndag 26 juli 2009

Vitt och svart

Om någon frågar mig om min favoritfärg svarar jag 99 ggr av 100 grön. Jag älskar grönt, särskilt gröna ögon. Men de absolut snyggaste färgerna är egentligen inga färger, utan snarare de två ytterligheter som omringar hela färgspektrat - svart och vit.

Svart och vitt är så förbannat snyggt! Och på sommaren är en helvit outfit helt outstanding.

What's your opinion, folks?
Share/Save/Bookmark

8 kommentarer:

Markus Gisslén sa...

ÄLSKAR svart! Finns inget bättre än svart, när det gäller kläder... inredningsmässigt är jag vit!

y_. sa...

@Markus: Ja, svart är tidlöst, klassiskt snyggt och så elegant! I'm with you, darlin'.

Camilla sa...

men va sjukt. just idag tänkte jag på att mina favvofärger är svart och vitt. :O

y_. sa...

Jag säger ju det, syster yster - Vi har en gemensam telepatisk förmåga, du och jag. Jag tror faktiskt att det kan bli så när man vuxit upp tillsammans. Pussar!

Mikaela de Ville sa...

Min garderob är sorgligt mörk, men jag kan tycka att svart och marinblått (som jag också gillar mycket) funkar rätt fint på sommaren också. Särskilt med något krispigt vitt till.
Men favvofärgen är turkos! För jag blir så glad! Fast den är svår i större områden så den får pigga upp och komplettera det svarta och marinblå och grå som accessoar.

y_. sa...

@Alla: Jag älskar plommon och mörklila också, det är såå fint!

Jo. sa...

Divan tycker att vitt kan dra till skogs, och att svart, precis som alla andra tycker, är klassiskt. Tycker att puderrosa just nu är den sexigaste färgen som finns, framför allt på sidenplagg.

Ciao

ps. lösenordet för att kommentera just nu är borrbiff, äckligt va? ds.

y_. sa...

@Jo: Nämen Jo, är du här inne. Vad glad jag blir! Men puderrosa på sidenplagg luktar lite pyjamas, tycker du inte? Plommon är ju för j-a fint däremot! Kram!