torsdag 6 augusti 2009

Paraden och Laila

I lördags gick jag med Riksteatern i Prideparaden - helt galet! Blev nästan berusad av glädje när tåget svängde upp på Hornsgatan och Madonnas "Like a Prayer" bultade ur högtalarna på vår front-lastbil. Vid vägkanten, på slänten nedanför kyrkan, och uppe på kullerstensgatorna - människor överallt. Crazy but true.

Vi hade den stora äran att ha Marit Bergman med i vårt ekipage, och hon hade valt att spela in videon till årets Pridelåt - på flaket under paraden. Vilken fjäder i hatten åt oss - hon är ju grym!
Lyssna på pridelåten. Jag gillar den skarpt, gör du?
YouTube: Casey, Hold On
Spotify: Casey, Hold On

Senare i Pride Park:
Där stod jag plötsligt framför en av Sveriges coolaste, med hennes namn på t-shirten. Kände mig ganska stolt över mig själv - förstå vilken självförtroendeboost! Det är hon så väl värd!

Such a lovely day!
Share/Save/Bookmark

7 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Äntligen lite Pridegöttig update. Vad snygg du är! Som vanligt! Vi borde varit hemma och suttit på första parkett i vardagsrumsfönstret och kikat. Men skärgården är rätt härlig den med.
Kram!!!

Anette sa...

fy fn va du måste vatt glad! underbart kusin! :) sa du att du röstat på henne oxå? ;) pössen.

Camilla sa...

värsta idolbilden! du är jättefin syster!

y_. sa...

Nej, jag sa bara att hon är världens coolaste. Ja, fin bild, men det ser ut som världens coolaste bredvid världens ocoolaste.

Fisso sa...

Underbart!

Anonym sa...

Äh - lägg ner det där med världens coolaste "bredvid" NI är 2 coola chicas BREDVID varandra - Så är det! KRAM /Jecka - PS hoppas ni har en super helg i Götet DS

y_. sa...

@Jecka: Vad söt du är! MEn du fattar vad jag menar, va? Där står jag i t-shirt och ser överlycklig ut, och Laila är skönt laid back, med värsta partyblåsan. Och snygg som synden! Kram!