torsdag 6 augusti 2009

Paraden och Laila

I lördags gick jag med Riksteatern i Prideparaden - helt galet! Blev nästan berusad av glädje när tåget svängde upp på Hornsgatan och Madonnas "Like a Prayer" bultade ur högtalarna på vår front-lastbil. Vid vägkanten, på slänten nedanför kyrkan, och uppe på kullerstensgatorna - människor överallt. Crazy but true.

Vi hade den stora äran att ha Marit Bergman med i vårt ekipage, och hon hade valt att spela in videon till årets Pridelåt - på flaket under paraden. Vilken fjäder i hatten åt oss - hon är ju grym!
Lyssna på pridelåten. Jag gillar den skarpt, gör du?
YouTube: Casey, Hold On
Spotify: Casey, Hold On

Senare i Pride Park:
Där stod jag plötsligt framför en av Sveriges coolaste, med hennes namn på t-shirten. Kände mig ganska stolt över mig själv - förstå vilken självförtroendeboost! Det är hon så väl värd!

Such a lovely day!




Share/Save/Bookmark

7 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Äntligen lite Pridegöttig update. Vad snygg du är! Som vanligt! Vi borde varit hemma och suttit på första parkett i vardagsrumsfönstret och kikat. Men skärgården är rätt härlig den med.
Kram!!!

an sa...

fy fn va du måste vatt glad! underbart kusin! :) sa du att du röstat på henne oxå? ;) pössen.

Camilla sa...

värsta idolbilden! du är jättefin syster!

Ylva sa...

Nej, jag sa bara att hon är världens coolaste. Ja, fin bild, men det ser ut som världens coolaste bredvid världens ocoolaste.

Fisso sa...

Underbart!

Anonym sa...

Äh - lägg ner det där med världens coolaste "bredvid" NI är 2 coola chicas BREDVID varandra - Så är det! KRAM /Jecka - PS hoppas ni har en super helg i Götet DS

Ylva sa...

@Jecka: Vad söt du är! MEn du fattar vad jag menar, va? Där står jag i t-shirt och ser överlycklig ut, och Laila är skönt laid back, med värsta partyblåsan. Och snygg som synden! Kram!