torsdag 27 augusti 2009

Seinfeld - What's all the fuss about?

Är jag den enda som inte hajar grejen med Seinfeld?! Jag tycker på riktigt att den serien är rätt trist. Jag gillar Two and a half men bättre:

- Är mitt liv ett enda stort skämt för dig?
- Nej ... det är mer som en limerick.

Fantastiskt roligt!Och sen gillar jag ju de vanliga: Vänner och Sex and the city, men de tillhör ju praktiskt taget basbehoven.

Share/Save/Bookmark

5 kommentarer:

Markus Gisslén sa...

Two and a half men är grym! T.o.m ungen spelar skitbra!!!

Mikaela de Ville sa...

Jag gillar ju båda som du vet, men känner igen det där "är jag den enda som inte gillar..."
Jag är nämligen Mia & Klara-analfabet. Jag vet inte hur många gånger jag försökt se dom, men det slutar alltid med att jag sitter som ett stenansikte i en halvtimme. Skrattar inte en enda gång. Vad är det för fel på mig?! :o)

Anonym sa...

har precis börjat att tycka two and a half men är ok, har tagit mej låååång tid att gå med på hans jla tubsockar & fruktansvärt fula skjortor & VARFÖR envisas han med dessa fruktansvärda shorts? men dt kanske tillhör ngn poäng som jag inte fattar?... men dt kan ja ändå stå ut med, men vad jag INTE kan stå ut med är den fruktansvärt fula ungen!!! varför castar man en sån? han är ju inte ens charmigt söt! ful, fet (vilket inte borde uppmuntras) & DUM! nej, fn, ja tycker nog inte om serien iallafall när ja tänker efter... :)
an.

y_. sa...

@an: skit i skjortan och ungen! Manuset är ju hur sylvasst som helst - humor i världsklass, trots de slitna stereotyperna mesig och misslyckad vs. cool och snygg.

@Mikaela: Jag är inte heller jätteförtjust i Mia&Klara - humorn överensstämmer inte med min. Det jag däremot skrattar åt är det faktum att två komikertjejer tagit täten bland kritikerna i HumorSverige. Heja heja!

@Markus: Håller med! Skönt elak humor. Hahaa, det är roligast!

Camilla sa...

seinfeld är ju fantastiskt!!