onsdag 23 september 2009

Hösten är här - vacker men trött

I måndags kom hösten. Och den kan vara nog så vacker, men det finns en baksida - den biologiska biten. När det är mörkt ska man sova. det har varit en sanning sen dinosaurierna satte skräck i sin omgivning. Så också nu. Oj, vad man måste sova för att vara tillräckligt pigg för att ta sig an dagens utmaningar. Det är en jätteomställning man står inför när de sista solstrålarna kämpar sig genom trädkronorna. Personligen tycker jag det är det absolut jobbigaste med höstens entré.

På plussidan finner vi dock en hel del: Vackra färger, höga halter syre i luften=frisk luft, mysiga middagar med tända ljus och Sophie Zelmanis bästa album "Sing and Dance" i högtalarna, inga inre röster som envist skanderar: Gå ut i solen, gå ut i solen, GÅ UT I SOLEN!. Det senare är det bästa med hösten!!! Man slipper avstå från den där boken man helst vill läsa i soffhörnan.

Den där j... rösten är en sann partydödare!

Typ så här: "Det bästa med hösten - man slipper rösten"
Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

Camilla sa...

hösten är härlig!

hahah min ordverifiering lyder "satord" :D

y_. sa...

Hahaa, är det detsamma som "den inre rösten", tro?

Anonym sa...

finns inget bättre än hösten! kan rabbla upp tusen saker men är för lat... men dt bästa är ändå att dt är dags att gå vidare på ngt sätt, höstvindarna vinar, dags att ge sej av mot nya mål! pöss
an.

Mikaela de Ville sa...

Haha, bästa hejaramsan!