torsdag 29 oktober 2009

artificial intelligence, eller?

Jag har aldrig sett en lyckad läppförstoring. Betyder det att lyckade läppförstoringar inte märks, eftersom de är en normalisering av ett tillstånd, snarare än en bisarr förstoring som inte står i proportion till det övriga ansiktet?

Sitter och glor på "Debatt". Den där doktorn, plast-Janne (Jernberg) sitter bredvid Linda Rosing, och sa nyss att man inte ska gå till överdrift med plastikoperationer, och jämförde med att dricka 2 glas vin kontra 20 glas. Hm, en lättviktare till jämförelse, men om jag ska applicera den på Rosing, så är hon detsamma som en hel vingård.

Dagens käftsmäll (och den ska vara golvande) går till Ralph Lauren, som med hjälp av Photoshop låtit retuschera bort redan avmagrade midjor. Förstår du vad du gör dig skyldig till, människa?! Vilsna ungdomar tror att man de facto KAN se ut på det sättet, och svälter sig till döds! Snälla, tänk efter!

Mycket kan jag stå ut med, men idioti är alldeles för allvarligt för att låta gå obemärkt förbi. Fy f-n, säger jag!
Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Ja men den där Ralph Lauren-bilden är ju helt bisarr. Hur har någon ens låtit den gå i tryck? Att ingen sa "stopp" någonstans på vägen. För det lär ju finnas resurser på det stora företaget och en reklambild passerar nog mångas skrivbord innan den går i tryck. Galet!

Anonym sa...

Go Ylva! Du har så rätt så. /J (som i Jecka)