lördag 17 oktober 2009

Mariette och de andra

Detta riskerar att bli lite enahanda, men Mariette är den klart bästa av de kvarvarande idolerna. Gillar Tove också, och tror hon kan bli något alldeles extra - lysande klar på den svenska musikhimlen. Men Tove och Mariette går knappast att jämföra, eftersom de är så olika i allt från uttryck, till stil - och målgrupp; de konkurrerar inte om samma publik.

Där har ni mina finalister!

Okej okej, alla Erik-fans! Han är väldigt duktig, säker, charmig, bra röst, men ... det blir aldrig intressant. Inte i min bok i alla fall. Den där typen av röster tilltalar mig föga.

Och ... Rabih var fullkomligt lysande igår kväll, med Michael Jacksons "You are not alone". Ett perfekt nummer och så hand i handske som det överhuvudtaget kan bli. Fint!

Vem som skulle åkt ut igår? Niklas, tveklöst!

Åter till den stora stjärnan i gänget - Mariette. Intressantare än så blir det inte! Jag är blown away.Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj! :) Ja, jag håller med Mariette ÄR jätteduktig. Tove är dock min klara favorit. Av den enkla anledning att jag tycker det är fusk fusk fusk att Mariette ens FÅR vara med! Hon har ju redan skivkontrakt och är redan en artist. Är inte idol till för andra som inte har det?
Nä, om alla visste om detta undrar jag om hon verkligen skulle vara kvar. . . ?

Hoppas allt är bra med er!?
KRAM
Jessica

y_. sa...

Men men men, vill jag invända då, Mariette är ju ändå 10 år äldre än Tove, och har alltså haft en musik själ att mätta ett bra tag längre. Hon är inte signad av nåt bolag, utan har själv, på ett eget bolag, gett ut sin musik. Det tycker inte jag är samma sak. Som Laila sa: "Det betyder att hon är en driven och företagsam tjej, som vet vad hon vill!"

Ja, vi mår finfint! Ni då? Hur har det gått med lägenhetsbiten? Kram och hälsa J!

Anonym sa...

Hej igen ;)
Tack vi mår fint. Lite mycket då jag pluggar oxå - 2a tentan torsdag (längtar till den är över) - börjar ruttna på att det enda jag gör så fort jag inte jobbar är plugga! Vill dricka vin och slappa snart... :) Vad gäller lägenheten så verkar det lösa sig, tack! Dessutom verkar det bli kortare tid än hela dec-jan utan istället dec-11jan. Längtar så mycket! Nedräkning... Hälsa du med! KRAM /J PS. Heja Tove - ha ha ;) DS.

Anonym sa...

jag fattar inte hur du kan tycka rabih är bra? jag tycker han är fullständigt värdelös! & så pratar han som en bäbis.... tycker oxå att calle fick obefogat mkt kritik, tyckte han var den som skärpts sej mest från förra veckan (även om han inte ligger i topp 5 precis). jag börjar vackla i min tro på nicklas men HOPPAS han gör succé på fredag! reza blir nog annars min nya fav efter tove.

pössen.
an.