söndag 25 oktober 2009

Shit, va coolt! Vem är det?

Hahaa, en av fredagens roligaste: intervju med Idol-Rabih:

Reportern: Joey Tempest gästar juryn ikväll.
Rabih: Shit, va coolt! Vem är det?
Reportern: Ledsångaren i rockbandet Europe.
Rabih: Europe?

Han verkar snäll, den där Joakim Larsson, som är hans riktiga namn. Man kan säga att vi är lite bundisar efter i somras ;-) Kolla här!

I vilket fall som helst skötte han sig mycket bra som jurymedlem - han kom med enbart positiv respons och fungerade som en peppande farsa åt idolerna, vilket jag tycker var helt rätt taktik.

Förövrigt: Heja Mariette, och Rabih har seglat upp på min andraplats före Tove. Det beror antagligen mycket på att han påminner en hel del om Zlatan, både till stil och tekniskt kunnande - vilken bollshow han bjöd på före sitt rocknummer - Mon Dieu!

Eddie var alldeles fantastisk, men Tove övertygade inte den här gången, fast vad gör det - hon är en sann superstar ändå.

OCH jag har tidigare glömt att nämna Reza. Jag tycker att hon gjorde Queens dänga rätt bra, trots sågningen av juryn. Men det är klart, fredagarna innan har hon varit fullkomligt lysande. Hon är otroligt duktig, har skitbra röst, och är så jäkla skön! Såg ett fantastiskt roligt videoklipp på Mariettes Idol-blogg, där Reza imiterar alla idolers dansstilar. Hahaa, vääääldigt likt när det gäller vissa av dem.

» See for yourself
Share/Save/Bookmark

Inga kommentarer: