onsdag 2 december 2009

Limited Edition

Tänk, vad vore juletider utan alla tillfälliga besök/limited editions i form av smaksensationer.

Här är två exempel:

Jag är inte helt säker på att jag är nöjd med Marabou Vinter. Jag hade velat ha mer smak av pepparkaksdeg. Nu blir det mer vä-ä-ä-ldigt smakrikt av både kanel och nejlika - och den matchen kunde vara bättre. En trea.


Bild från marabou.se

Smaka på namnet så vet du vad dina smaklökar kommer att säga. Här har vi en härlig äppelpaj, direkt ur mejerikylen - och nyttigt är det också. Nåja, GANSKA mycket socker, men va fan - det är i alla fall yoghurt. Hur onyttigt kan det va? :-) Med Start som tillbehör skulle det bli ännu mer paj över det hela. Betyg: En fyra.


Bild från @valio.se


Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Paulina Keresztesi sa...

Hej! Jag arbetar på Valio och ansvarar för det laktosfria sortimentet. Ville bara säga att jag blev väligt glad över ditt betyg för vår nya laktosfria yoghurtsmak på tillfälligt besök. Jag måste bara hålla med dig, det är en av de godaste smakerna vi tagit fram. Den är verkligen mums! Låt oss gärna veta om du har andra önskemål på yoghurtsmaker. Ha det gott! Hälsningar, Paulina Keresztesi

y_. sa...

Här har vi ett företag som vt hur man vårdar sina kundrelationer - det är då ett som är säkert! Hatten av för Valio. Proffsigt Paulina!