lördag 9 januari 2010

Måla INTE din brandvarnare!

Och på tal om redundant info (se förra inlägget). Lyssna på den här:

"Do Not Paint", står det på vår brandvarnare. Do Not Paint?? Vem f-n tänker: Nä, om man skulle ta och måla den där brandvarnaren så att man har det gjort. Vilken färg tycker du, älskling?

Brandvarnarjäkeln har börjat pipa oss till galenskap. Den piper till en gång var tionde sekund. Orsaken lär vara dåliga batterier, så vi har försökt att få bort själva hylsan för att byta dem. Eller nåja, det var vad vi försökte med de tre första gångerna. Sedan blev målet att montera ned den j...! Snart drar jag den åt pipsvängen, where it belongs. Där kommer den dessutom stortrivas!

Arrrrrghhh!
Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Anonym sa...

ha haaa, snälla fixa nytt batteri, vill INTE att ni ska brinna inne! men på tal om konstiga texter... dina pyjamasbyxor inräknade... så står det "no washing" i min nya favoritskjorta från mango. inte "dry cleaning only" el ngt liknande, & verkligen alla tänkbara symboler överkryssade! den kom inte i 20-pack! måste jag köpa en ny varje gång jag ska gå ut nu?
an.

y_. sa...

Hahaa! Vad var det för jäkla lyxvariant? Japp An, nu är det bara att gå ut och spela på lotto så att du kan köpa flera såna blusar :-D