torsdag 22 april 2010

Göteborg!

Götelaborg, nu kommer vi igen - håll i hatten. Vi ska åka på en kristen himmelsfärd, fast inte med rymdfarkost. Det blir för dyrt! Det får bli bilen.

Trodde aldrig jag skulle börja älska Göteborg så som jag faktiskt gör. Fast det är klart, det beror ju mest på att tre av de allra finaste vi känner bor och lever där.

Längtar!


Share/Save/Bookmark

8 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Hahaha! Det är du och jag och Arne, Ylva!
Förresten, vad hände med den där CD-historien? Den du fick skickad till dig anonymt. Vem var den från?
Kram!

y_. sa...

Ja, hahaa, är du och jag Arnes okända döttrar - det betyder ju i så fall att vi är systrar. Wow, plötsligt fick man en skitfin bonussyster!

Först Arne Hegerfors och sen ... hemlige Arne. Det enda jag har att gå på är Latin Kings' Kompisar-från-förr och ett "m,. Är det du, Mikaela"?!

Markus Gisslén sa...

LÄNGTAR!!!

Mikaela de Ville sa...

Men nej, det betyder ju att vi snart kan börja bli skalliga! Om vi tar efter pappa Arne, haha!

Men vad spännande med CD:n. Ett m och Kompisar från förr alltså? Det måste ju finnas ett gäng att välja på där... Har du inte blivit galen av att gissa?

Mikaela de Ville sa...

Arnekommentaren skulle förstås förresten vara till kiwiinlägget, men det förstod du säkert. Vad jag inte förstår däremot, är hur det kunde hamna fel. Betyder det att jag har dålig koll, är tankspridd eller bara halvblind?

y_. sa...

Näe, jag har slutat fundera över det. Började, men slutade när jag insåg att "m" är en jäkligt vanlig initial: Magnus, Markus, Martin, Micke, Malin, Mikaela, Marie, Mariette ;-) - I could go on forever. Gäsp.

Ånej, skallig - vill inte!

Nejnej, du sover för lite - det är anledningen till val av fel inlägg. Hehe

Ylva sa...

jag såg din kommentar hos Knivlisa och trodde först att det var jag som skrivit den. Ylvaland är ett schysst namn på en blogg!

y_. sa...

Ylva: Å tack, vad glad jag blir! :-)