måndag 12 april 2010

H-O-C-K-E-Y - hockey, som Håkan Södergren sjöng!

... eller som tjejen som hörde fel sjöng: Gå-och-se-på-evig-hockey!Henrik Sedin, Vancouver Canucks Foto: Scanpix.
Bild från hockeykanalen.se


Jag gillar egentligen inte hockey nämnvärt längre, då det är VM var och varannnan dag - man hinner ju liksom aldrig bygga upp någon förväntan. Minns sent 80-tal och tidigt 90-tal när man kunde namnge varenda spelare i Tre Kronor - det var tider det. Håkan Loob, Bengt-Åke Gustavsson, Thomas Steen och alla de däringa stjärnorna. Minns ett Vm då Kronorna åkte ut och jag och syrran grät(!) Så ska det kännas - i hjärtegropen likson.

Såg ett ruggigt snyggt mål på Sporten nu på morgonen! Henrik Sedin spelade fram brorsan Daniel i Vancouvers match mot Calgary inatt.

Med matchens fyra poäng säkrade Henrik Sedin vinsten i poängligan! Hörde ni, folks? Henrik Sedin VANN inatt årets poängliga i NHL - det är stort! Foppa har gjort detsamma, men ingen annan svensk - någonsin. Ser en annan ljuspunkt på fem-i-topp listan här nedanför:

Årets poängliga:
Namn, lag, totalpoäng, mål, assist, spelade matcher
1 Henrik Sedin, Vancouver, 112, 29, 83, 82
2 Sidney Crosby, Pittsburgh, 109, 51, 58, 80
3 Alex Ovechkin, Washington, 109, 50, 59, 71
4 Nicklas Bäckstrom, Washington, 101, 33, 68, 81
5 Steven Stamkos, Tampa Bay, 94, 50, 44, 81


Äh, hittar inget videoklipp på det snygga målet jag skriver om ovan. Men jag återkommer i ärendet - det var så jäkla tjusigt!


Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Anonym sa...

vill veta vem tjejen som sjöng fel är, helt underbart jö! ha haaaa
an.

y_. sa...

Haha, jag vet, visst är det underbart! Det är en kompis till en kompis - som det brukar heta. Men det här är faktiskt helt sant!