fredag 2 april 2010

Ylva HJÄRTA Louise Karlsson!

Mästarnas mästare var tidernas program ända tills svt klantade bort den utmärkelsen med att i ett avgörande skede av tävlingen ha med en gren där det gällde att först komma ner i vilopuls. KLANTIGT val!

Louise Karlsson som fullständigt mosat motståndet i avsnitt efter avsnitt, gren eftergren, har ett "stresshjärta", vilket gjorde att, trots att hon var långt före sina kvarvarande motståndare (två herrar. nåja.) till den plats där de skulle sitta ner och komma ner i sin resp. vilopuls, lyckades hon av medicinska skäl inte göra det.

Svt klantar bort chansen för en kvinna att bli Mästarnas mästare. När nu en kvinna för en gångs skull är så överlägsen männen. Skämmes ta mej fan, svt!

Fast det har väl aldrig varit tydligare och mer uppenbart vem den verkliga och mest välförtjänta Mästarnas mästare är, så GRATTIS LOUISE!!

Du ägde! Det var underbart att se - grabbarna hade inte en chans!


Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

wivi sa...

Ja fy för den lede, dags att lägga ner programmet om ingen ändring sker. Nattduellen tex är ju rena skämtet.

Anonym sa...

har aldrig sett programmet, men helt sjukt ju! hur kan man välja en sån final? klart det var en baktankte med det?!
an.

Ylva sa...

Mamma: Håller med! Allt är som upplagt för en manlig vinst. Därför är det så skönt att en kvinna fullständigt mosar allt motstånd. Hahaa, roligast under säsongen har varit killarnas tama ursäkter och bortförklaringar efter de tunga förlusterna.

Ylva sa...

An: Jag tror du hade gillat den här säsongen. Svt play kanske?