söndag 27 juni 2010

Damn you, ref !

Är extremt besviken på sovande domare och kommentatorer som påstås kunna fotboll, men som säger saker som "det var tur att det bortdömda målet i slutändan inte påverkade matchen så mycket eftersom Tyskland ändå gjorde så många mål."

Men HALLÅ, är det någon hemma?! Naturligtvis påverkade det felaktigt bortdömda målet matchen i allra högsta grad - det var direkt avgörande. Det är en skrämmande stor skandal! Det är 2010 och man kan skicka upp en farkost till månen, men man kan inte installera målkameror på världens fotbollsarenor. Varför? Det vore som den enklaste saken i världen - och så betydelsefullt!

Som de engelska kommentatorerna refererade:
"Fifa bryr sig inte om teknologi. Tack så mycket för det ..."

Lider med England, och särskilt med Lampard som hade en boll inne och en i ribban, men inget mål ... Älskar att vara ett fan, men fan va frustrerad man blir ibland!

Inget av detta är Tysklands fel. De spelade stundtals bländande - med glädje men samtidigt ruskigt disciplinerat. Det kan räcka hela vägen.


Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

Mikaela de Ville sa...

Det är så mycket fotboll nu att jag blir alldeles matt. Önskar jag kunde vara mer intresserad, men det här är mer en typisk kväll hemma hos oss:
http://mikaeladeville.wordpress.com/2010/06/29/torris/