tisdag 8 juni 2010

Gagaist - javisst!

Jag har fullständigt snöat in på Lady Gaga! Jag tycker att hennes musik är underbart medryckande och ja ... bra, helt enkelt! Minns när jag först hörde talas om henne. "Lady Gaga". Jag smakade på namnet. Gillade det inte alls. Sen kom låten - "Just Dance" och miss Gagas uttalande om att hon minsann skulle bli nästa Madonna. Eh ... vänta, bromsa. Va?! Gäsp, another Britney Spears, tänkte jag, och gäspade igen. Redan där var hon totalt nollad för mig.

Men nu ..? Vet inte riktigt vad som har hänt ... Eller, jo delvis. Jag vaknade när jag hörde att Gaga går sin egen väg och inte låter sig stöpas i någon form. Hon bär anskrämliga hattar, glömmer byxorna och är allmänt utflippad - en sann star! Precis vad världen behöver! Sen kan jag bara hoppas att ryktena som florerar om de tunga drogerna är osanna, för det behöver världen INTE.

Jag har fallit pladask för låten "Paparazzi" - ett halvår försent, tänker du kanske. Kan bara hålla med, men jag äälskar den nu, inte då.

Mina Gaga-favoriter:
1. Paparazzi
2. Bad Romance
3. Telephone

Vilka är dina favoriter, Gaga-frände?


Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Alexia sa...

Låter precis som det var för mig! :D Plötsligt insåg jag att hon inte är annorlunda bara för sakens skull (verkar det inte som iaf) - utan hon har faktiskt musikalisk talang och en fantastisk sångröst också! Har du hört några av hennes akustiska? Väldigt fin sång.

Jag gillar Telephone, Poker Face och Alejandro :)

y_. sa...

Alexia, precis så! :-)

Nä, de akustiska godbitarna har jag kvar. Yey!