fredag 18 juni 2010

Håll truten, kungen!

Vår kung är världens kanske sämsta talare. Han hasplade ur sig ett ryckigt astråkigt tal nu på galamiddagen med Regeringen. Dessutom - ett helt liv som kunglighet och pratar en engelska som en mellanstadieelev(?)

Efter det rabalder som uppstått pga. Victorias önskan att bli överlämnad av pappa Kungen, har man nu beslutat att Daniel ska möta Kungen och Vickan på halva vägen. Varken hackat eller malet, alltså. Tycker fortfarande att det är deras skyldighet att agera som föredöme för det svenska folket - att gå i första ledet, eller åtminstone följa moderna värderingar som att sträva för jämställdhet mellan män och kvinnor. Det är väl det minsta man kan begära?! Det är ju dessutom så grundläggande och självklart!

Läste idag i tidningen att det inte är tillåtet att gå på toaletten under bröllopsmiddagen. Detta antagligen för att undvika skandaler - att gästerna dricker för mycket och skämmer ut sig.

Folk trängs vid kravallstaket för att få en skymt av de stelt vinkande Victoria och Daniel.

Kan fortfarande inte tro att något av det här är sant. Min arm är blå av alla nypmärken jag åsamkat mig själv i hopp om att allt bara är en dum dröm.


Ofattbart.
Share/Save/Bookmark

Inga kommentarer: