fredag 30 juli 2010

Schlageryra i Pride Park!

Känns så där att vakna 13.00 med huvudvärk och femtioelva portion under överläppen (kändes det som) när solen behagar titta förbi för en gångs skull. I detta nu iklädd morgonrock, hinkandes svart kaffe med laptop i knät.

Minns (nåja) gårdagen, som började med regn, eller rättare sagt REGN - ett regn som aldrig ville sluta falla. Men partyfolket Söder om Söder rustade sig från topp till tå, taggade till tänderna, och tog en taxi till Pride Park - även om vi hamnat i Frescati och NATURhistoriska museet istället för SJÖhistoriska om taxichaffisen hade fått hållas.

Inne på området var schlagerpartyt redan i full gång, och vi sällade oss nöjt till skaran av glada människor. Öl, Champagne och lite rött vin senare var vi ännu lite gladare och partade på för allt vad tygen höll.

På scen såg vi Jill Johnson, Jan Johansen, Nanne Grönvall. Vi såg Anna Bergendahl stråla under sitt framträdande ("This is my life"), hon verkade överväldigad av all den kärlek hon fick av en hänförd publik. Och sen kom Lena ut på scen, vinnaren av årets Eurovision Song Contest, och framförde sin "Satellite".

Finalen och kvällens stora överraskning var Björn Skifs!! Också han överväldigad av att höra sina strofer från publikhavet. Han rev av dem alla dvs. "Fångad i en dröm", "Det blir alltid värre framåt natten", "Michelangelo" och "Hooked On a Feeling". Där nånstans ringde jag mamma, som älskar Skifs, och riktade luren mot musiken.

Kvällen avslutades med en ostadig promenad över Gärdet, längs brinnande marshaller. Bort till Rosa Borgen, där ett väldigt kärt återseende väntade!

En fulländad kväll!
Share/Save/Bookmark

Inga kommentarer: