söndag 1 augusti 2010

Pride över för denna gång

Vad ska man säga mer än ööööhhhh ..? För det är ungefär så man känner sig efter en lyckad Pridehelg. Som en klubbad säl. Men det är det helt klart värt för så mycket kärlek, glädje och party man berikas med under dessa dagar.

Något som dock nästan alltid är en besvikelse, är programläggningen - det är sällan några särskilt stora namn på scen. Lördagen, den stora finalkvällen, efter paraden, började man starkt med Mariette Hansson, men sen gick det rejält utför. Se bara: Caroline af Ugglas, Ola Joyce (vem är det?!), Rebound (Rabi och Eddie från senaste Idol). Nä, det håller inte. Schlagerkvällen var det enda som bjöd något värt namnet, till exempel Lena, ESC-vinnaren och andra ESC-bidrag, Anna Bergendahl, Nanne Grönvall, Jill Johnson och Björn Skifs. Även om det gärna fått vara ännu fler stora schlagernamn. Men det dög bra. Annars som sagt mest skräp. Alkoholen i tälten på området var också en besvikelse - öl i pet-flaska är verkligen inte gott och rosévinet var högst mediokert. Rödvinet och det mousserande var det enda som håll måttet.

De två ovan nämnda anledningarna gjorde att vi lämnade Pride Park vid 23.30 och styrde kosan mot Rosa Borgen, som är belägen rakt över Gärdet. Där fortsatte vi festen till bra musik och goda drycker - och flera kära återseenden.

Until next year, folks!
Share/Save/Bookmark

Inga kommentarer: