torsdag 2 september 2010

Sats Alko

Gud vad man trillar in och ur form, eller rättare sagt, ur träningsrutinen. I form har jag inte varit sen ... hmm ... äh, jag minns inte.

Man bestämmer sig och sen bär det av till gymet två gånger första veckan, en gång andra veckan, och sen - soffan ... A men, va fan, ska det behöva vara så svårt?! Ja, det är tydligt det, för det är samma sak varje gång. Svårast är den första månaden, om man nu skulle lyckas ta sig igenom den. Sen släpper det och blir riktigt roligt! Man känner sig frisk, pigg och stark, och mathållningen hänger liksom med på köpet - man vill inte äta skit när man tränar för då sabbar man ju det man svettas för.

Jag vill dit, bortom första månaden, men vet mycket väl att jag måste ta mig igenom den.

Läser Fredriks blogg - om PT i ottan - och drar en djup suck. Han funderar på Yoga-pass och Sats Afro. För mig är det mest Sats Alko som gällt de senaste månaderna: Det är riktig sschvung i klunkarna. Bra för svalg och biceps.

Annars då? Jo, ganska bra.


Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

sjobergfredrik sa...

Ylvti! Min nymornade ortoxi har inget med dig att göra. Jamma ner till ditt Sats och gör din grej. Kommer bli kul. Om du vill. Eller?

Kram Fredrik

Anonym sa...

underbara du, du är bara BÄST! ha haaa,känner igen mej precis. puss på dej. xox
/kukis

Ylva sa...

Fredrik, herr hurtig! Sluta vara så präktig nu - vi vet ju både du och jag vad som döljer sig bakom den välputsade fasaden ;-D

Ylva sa...

Anettchen, söto-kusinen! Du förstår mig alltid! Tack! Puss